Nem tudja, hogy szállítható-e az az anyag, amit kidobna?

Hívjon fel minket a +36 30 971 04 94 -es telefonszámon és azonnal, díjmentesen válaszolunk minden kérdésére, így Önnek véletlenül sem kell ráfizetnie egy konténer megrendelése esetén.

A konténeres sittszállítás esetén sok pénzt spórol meg, ha előtte egyezteti velünk az elszállítandó sitt mennyiségét (ne Önnél derüljön ki, hogy túl kicsi a konténer, amit kért), az anyag állagát (por, kavicsos, nagy téglákkal teli).

Tekintse meg aktuális árlistánkat!


 

Önnek csak az alábbiakra kell figyelnie

  • Amennyiben a konténert közterületen szeretné elhelyeztetni velünk, rendelkezzen érvényes területfoglalási engedéllyel, nehogy megbüntessék - sajnos ezért felelősséget vállalni nem tudunk, de szívesen adunk tájékoztatást kihez kell fordulnia, ha felhív minket a +36 30 971 04 94 számon.
  • Amennyiben a saját birtokán (kertjében, udvarában) szeretné a konténer elhelyezését, úgy arra figyeljen, hogy a konténert szállító teherautónak be kell férnie az udvarba. Amennyiben az Ön kapujának szélessége kisebb mint 2,4 méter, magassága pedig alacsonyabb mint 2,8 méter, kérjük jelezze ezt a telefonban, mert nem fogunk tudni beállni Önhöz a konténerrel.
  • Kérjük, arra is figyeljen, hogy 2,8 méter alatti magasságban ne legyen belógó vezeték, ág vagy bármely az autó haladását akadályozó tényező.